κοκκινα δανεια,κοκκινα δανεια τελευταια νεα,κοκκινα στεγαστικα δανεια τελευταιτα νεα,κοκκινα δανεια επιχειρηματικα,διαγραφη δανειων,κοκκινα στεγαστικα δανεια

Διαχείριση Κόκκινων Δανείων


 Η Businessview προσεγγίζει με ιδιαίτερη προσοχή το θέμα των κόκκινων δανείων . Δεν αποτελεί για εμάς μία ευκαιριακή πρότυπη λύση αλλά μία συνάρτηση σημαντικών παραγόντων το βάρος των οποίων είναι υποχρεωτικό να συνεκτιμηθεί προκειμένου να ληφθεί ένα πακέτο ενεργειών.

Αυτό το πακέτο ενεργειών δεν είναι πάντα το ίδιο αλλά διαφοροποιείται ανάλογα με το άτομο ή την επιχείρηση  , την οικονομική του κατάσταση , ηλικιακά κριτήρια , μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οικονομικά δεδομένα , διάδοχη κατάσταση και μία συμπληρωματική σειρά παραμέτρων που συντείνουν στην τελική επιλογή.

Την επιλογή αυτή με απολύτως υπεύθυνο τρόπο παρουσιάζουμε και εξηγούμε στον πελάτη μας ή στην επιχείρηση προκειμένου να γίνεται σαφές το σχέδιο απεμπλοκής , οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που προκύπτουν σε συνάρτηση με την οικονομική του κατάσταση και δυνατότητα αποπληρωμής.

Σημαντική παράμετρος για την εταιρεία μας δεν είναι μία ατέρμονη δικαστική εμπλοκή αλλά ένας ουσιαστικός διάλογος που μπορεί να αποφέρει συμβιβαστικές και εναλλακτικές λύσεις.

Αυτές οι λύσεις περιλαμβάνουν μία ευρύτερη περιπτωσιολογία περικοπής , αναπροσαρμογής τόκων , κεφαλαίου με βάση τα οικονομικά δεδομένα και τις δυνατότητες της εκάστοτε εταιρείας.

Μέσα στο ανωτέρω πλαίσιο η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει τα ακόλουθα:

Διαπραγμάτευση κόκκινων δανείων με τραπεζικούς οργανισμούς που αφορούν επιχειρήσεις αλλά και φυσικά πρόσωπα.

Σύνταξη οικονομικών μελετών υποστήριξης των δεικτών και της βιωσιμότητας εταιρειών

Συγγραφή επιχειρηματικών σχεδίων υποστήριξης αναπροσαρμογής και επαναδιαπραγμάτευσης δανειακών υποχρεώσεων.

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.