εσωτερικοσ οικονομικοσ ελεγχοσ,οικονομικοσ ελεγχοσ,

Εσωτερικός Οικονομικός Έλεγχος


Αποτελεί μία αντικειμενική , ασφαλή δραστηριότητα στόχος της οποίας είναι να αποτυπώσει τα οικονομικά μεγέθη του αντικειμένου που εξετάζει.

Μία επιχειρηματική δραστηριότητα εμφανίζει μία ροή διαδικασιών συνδεόμενες με το εμπορικό αλλά κυριότερα με τον οικονομικό σκέλος μίας επιχείρησης.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα να στματήσουμε αυτή τη ροή προκειμένου να αποτυπώσουμε ψύχραιμα τα αποτελέσματα της .

Στην πραγματικότητα η επιχείρηση με τη δημιουργία της βρίσκεται σε μία συνεχή κίνηση και αυτή σταματά μόνο με τον τερματισμό των εργασιών της.

Η Businessview έρχεται και ψύχραιμα ελέγχει , αποκωδικοποιεί , αποτυπώνει και αξιολογεί όλη την οικονομική δομή μίας επιχείρησης , τους οικονομικούς της δείκτες , τον τραπεζικό δανεισμό της , καταλήγει σε μία οικονομική μελέτη η βάση της οποίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και συμπερασματικά αλλά και και ως παράμετρος ενός επιχειρηματικού σχεδίου που θα αποτυπώνει το μέλλον σε χρόνο που θα έχει προσδιοριστεί.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.